BCrete by Bertram Beerbaum

"Een special die we ontwikkelden met de interieur designer uit Laren, met een mooie robuuste en geschuurde uitstraling."

  • BCrete

    Vuurgedroogd betonquartz

    Geslepen en geschuurd

    SENSO | BCrete by Bertram Beerbaum
SENSO | Vloer kapsalons

Over Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum leeft voor design. Met een aantal hoogwaardige partners heeft hij gewerkt aan combinaties van materiaal en design en daarmee een prachtige collectie producten ontworpen. Deuren, carpetten, buitenmeubels en zelfs complete huizen. Bekijk de website voor de volledige collectie.

Bezoek de website van Bertram Beerbaum >>
SENSO | Gietvloer BCrete

 Stoer, chique en duurzaam

"Ik was al fan van de Senso gietvloer maar voor onze projecten zocht ik een stoere vloer met een ruwere, robuuste uitstraling en met een gevoel van echt beton. Het nadeel van beton is dat het scheurt en koud aanvoelt. En in veel situaties is het niet toepasbaar vanwege de opbouwhoogte die nodig is. Daarom ging ik met Senso om tafel om nieuwe mogelijkheden te bedenken.

We hebben een special bedacht: "BCrete" een Sensovloer die het geschuurde, betonnen uiterlijk heeft met vuurgedroogd Quartz.

SENSO | Vloer kapsalons

 

Grote voordelen tegenover echt beton

Echte gevlinderde betonvloeren zijn lastig in onderhoud en scheurgevoelig. Senso's vloeren zijn comfortabel en zacht elastisch. En tevens contactgeluiddempend.

Lees meer over kwaliteit >>

Onze BCretesDelen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)