• Gietvloer keuken

    Hygiënische vloeren voor thuis en in de horeca

    Industriële vloer

Een gietvloer van SENSO is een ijzersterke vloer voor in de keuken. Bestand tegen alle mogelijke vloeistoffen die in de keuken voorkomen, zoals water, sap, koffie en wijn. Maar ook olijfolie, vet en zeep. Aan design is eveneens gedacht. Het naadloze oppervlak tilt elke keuken naar een hoger niveau. Keukenvloeren van SENSO zijn functioneel en een genot voor het oog.

SENSO Industriële vloer

Strak design in de keuken

Creëer meer eenheid in je woning met een strakke vloer. Laat de gietvloer van de woonkamer doortrekken naar de keuken. SENSO voorziet zo de hele verdieping van een naadloos oppervlak. Zo geniet je ook tijdens het koken van een schitterende vloer.

Laat je inspireren >>
Voor elke ruimte

Gietvoer in elke kleur

Een SENSO keukenvloer is verkrijgbaar in elke mogelijke kleur. SENSO produceert de mooiste kleuren met natuurlijke pigmenten. Voor een uniek resultaat kun je zelfs twee of meer kleuren mengen. Deze combi geeft je keuken meer flair en meer stijl. Precies zoals jij dat wil.

Meer over onze natuurlijke pigmenten >>

keukenvloer op maat senso ontwikkelt keukenvloeren precies z

Keukenvloer op maat

SENSO ontwikkelt keukenvloeren precies zoals jij dat wil. Comfortabel, naadloos met een echte betonlook zoals de SENSO Fusion. Of een ijzersterke keukenvloer met een levendige uitstraling zoals de SENSO Superquartz. Voor wie meer rust en eenheid wenst, is de SENSO Pure de perfecte basis. Al onze vloeren zijn eco gecertificeerd en uitvoerig getest op slijtvastheid en elasticiteit door het TNO. Zo ben je altijd verzekerd van het allerbeste.

Bekijk alle gietvloeren >>
hygienische vloeren voor keukens gemakkelijk schoon te maken

Hygiënische vloeren voor keukens

Gemakkelijk schoon te maken, stofvrij, brandwerend en volledig naadloos. Dus geen etensresten of ander vuil tussen voegen. Pure schoonheid. Een vloer die voldoet aan de hoogst gestelde hygiënische eisen. Zowel voor woonkeukens als voor professionele keukens. Overal waar eten wordt bereid, ondersteunt de keukenvloer van SENSO.

Meer over onze kwaliteit >>

Ervaar de beleving in onze showroom

Bezoek onze showroom en beleef het voordeel van een gietvloer in je keuken. Wij adviseren je graag over onze keukens in onze showroom. Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen of online je prijs berekenen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)