• Gietvloer slaapkamer

    Het allerbeste voor je slaapkamer

    Industriële vloer

Een gietvloer maakt elke slaapkamer compleet. Warm, comfortabel en naadloos. Elke dag weer een genot om over te lopen. Een gietvloer van SENSO past bij elke slaapkamer en is volledig te personaliseren. Creëer de gietvloer die past bij jouw slaapkamer.

SENSO Industriële vloer

Volledig naadloos

Met een gietvloer in je slaapkamer ontstaat een naadloos geheel. De kamer wordt niet alleen ruimtelijker, maar ook strakker. Om de ruimte groter te doen ogen, trek je de vloer door naar de overloop of de gehele verdieping. Mooi om naar te kijken en gemakkelijk te onderhouden.

Laat je inspireren >>
Voor elke ruimte

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer zonder naden trekt minder stof aan. Dat betekent minder vuil en minder vaak schoonmaken. Wel meer plezier. Meer genieten van een onderhoudsvriendelijk oppervlak. Zo houd je meer tijd over voor zaken die er écht toe doen.

personaliseer je gietvloer kies zelf de kleur en de gewenste

Personaliseer je gietvloer

Kies zelf de kleur en de gewenste afwerking. Bijvoorbeeld een rauwe uitstraling met een gebrand effect zoals de SENSO Grain. Of ga voor een comfortabele vloer bestaande uit twee schitterende kleuren met de SENSO Fusion. Vloerverwarming is eenvoudig aan te brengen. SENSO maakt gietvloeren die volledig aan te passen zijn aan jouw smaak. Creëer je eigen beleving.

Bekijk alle gietvloeren >>
comfortabel aan je voeten gun jezelf het allerbeste een sens

Comfortabel aan je voeten

Gun jezelf het allerbeste. Een SENSO gietvloer is aangenaam, warm en elastisch. Heerlijk om overheen te lopen, ook met blote voeten. Voor je eigen slaapkamer en voor de kinderkamer.

Lees meer over comfort >>

Ontdek jouw SENSO gietvloer voor in de slaapkamer

Wij adviseren je graag over de ideale SENSO vloer voor jouw slaapkamer. Bezoek daarvoor een van onze showrooms of neem telefonisch contact met ons op. Direct online je prijs berekenen is ook mogelijk.

 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)