• Gietvloer winkel

    Slijtvaste gietvloer voor de retail

    <h1>Gietvloer winkel</h1>

De SENSO winkelvloer is volledig naadloos, vloeistofdicht en slijtvast. Gemaakt voor intensief gebruik en brandveilig. De perfecte aandachtstrekker voor winkelend publiek. Een gietvloer van SENSO nodigt uit en geeft je klanten een gevoel van zekerheid. Laat je verrassen door de winkelvloeren van SENSO.

berekend op drukte een senso gietvloer is ontworpen voor dru

Berekend op drukte

Een SENSO gietvloer is ontworpen voor drukbezochte ruimtes. Waar veel wordt gelopen. Voor plekken waar mensen samenkomen. Onze winkelvloer kent een hoge piekbelastbaarheid. Veelvuldig gebruik heeft weinig invloed op een winkelvloer van SENSO. Onze vloeren worden uitvoerig getest op slijtvastheid door het TNO. Het oppervlak blijft jaren mooi. Representatief van begin tot eind.

Lees meer over onze kwaliteit >>
eenheid in elke winkel een gietvloer verbindt alle ruimtes i

Eenheid in elke winkel

Een gietvloer verbindt alle ruimtes in je shop met elkaar. Van de paskamers tot het kassablok. Van het magazijn tot de showroom. Met een SENSO winkelvloer ontstaat eenheid in elke winkel.

Meer over eenheid >>
winkelvloer op maat senso maakt vloeren die indruk maken op

Winkelvloer op maat

SENSO maakt vloeren die indruk maken op je klanten. In sprekende kleuren, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen. In elke gewenste stijl en afwerking. Uniek en gemaakt van hardsteen zoals de SENSO Impressions. Of een scheurvrije Natural Terrazzo vloer vervaardigd uit echt Italiaans marmer. Aansluitend op jouw visie, precies zoals jij dat wil. SENSO brengt jouw idee tot leven.

Bekijk alle gietvloeren >>
schoon in een handomdraai de gecertificeerde winkelvloer van

Schoon in een handomdraai

De gecertificeerde winkelvloer van SENSO kent geen voegen. Daardoor krijgen stof en vuil geen kans om zich tussen de naden te nestelen. Losliggend stof kan gemakkelijk worden opgeveegd of opgezogen. Vlekjes verwijder je binnen enkele tellen met een natte doek of dweil. Schoonmaakmiddelen zijn overbodig. Koud of lauw water is voldoende voor een stralende vloer in je winkel.

Laat je inspireren in onze showroom

Voor advies over de perfecte SENSO vloer bezoek je onze showroom of neem je telefonisch contact met ons op. Voor een indicatie van de prijs kun je vrijblijvend online een prijsberekening maken.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)