• Industriële vloer

    Industriële vloer

SENSO ontwikkelt naadloze industriële vloeren voor ruimtes waar een krachtige vloer gewenst is. Voor showrooms, winkelcentra, openbare gebouwen en woonhuizen. Industriële vloeren van SENSO zijn brandveilig, slijtvast en 100% natuurlijk.

SENSO Industriële vloer

Voor extreme belasting

Industriële vloeren van SENSO zijn gemaakt voor zeer intensief gebruik en geschikt voor extreme belasting. Voor plaatsen waar wordt gewerkt en voor thuis. Volledig Cradle to Cradle. Dat is de industriële vloer van SENSO.

SENSO Industriële vloer

Brandveilig en slijtvast

Industriële vloeren van SENSO zijn aantoonbaar brandveilig. Getest door het TÜV. Een vereiste op iedere veilige werkomgeving. Slijtvastheid is ook geen overbodige luxe. Samen met het TNO testen we hoeveel weerstand de vloer biedt tegen slijtage. Omdat wij de hoogste eisen aan een vloer stellen en omdat we het allerbeste willen voor onze klanten.

Meer over onze kwaliteit >>
Voor elke ruimte

Voor elke ruimte

SENSO’s industriële gietvloer is gemaakt voor kleine en grote ruimtes. Overal komen de sterke eigenschappen van de industrievloer tot hun recht. Zoals de krachtige Natural Terrazzo uit de SENSO Titan collectie en de ijzersterke Superquartz. Functionaliteit en schoonheid vullen elkaar aan waar nodig. Zo ontstaat een schitterende vloer met een zeer lange levensduur.

Bekijk alle gietvloeren >>
SENSO Industriële vloer

Breed kleurenpalet

De industrievloer van SENSO is leverbaar in prachtige rijke kleuren. Met natuurlijke pigmenten, gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Creëer eenheid door de kleuren van je bedrijf terug te laten komen in de vloer. Of laat je bedrijfslogo integreren. De mogelijkheden zijn eindeloos met een SENSO gietvloer.

Ontdek onze natuurlijke kleuren >>

Advies op maat

Voor persoonlijk advies bezoek je een van onze showrooms of neem je telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze industriële vloeren. Je kunt ook online een prijs aanvragen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)