kwaliteit voortborduren op bestaande technieken is de weg va

Kwaliteit

Voortborduren op bestaande technieken is de weg van de minste weerstand. Maar we willen juist iets goeds, iets beters bieden. Simpelweg omdat we nieuwsgierig zijn of het beter kan en trots als het lukt. Onze Sensovloeren- en wandafwerking zijn ontwikkeld op natuurlijke basis. Dat is beter voor het mileu en beter voor jezelf. Want de producten zijn gebaseerd op plantaardige bindmiddelen en vrij van toxische stoffen. De producten zijn sinds 2009 gecertificeerd door AgBB, dragen het Ecospecifier en Cradle2Cradle certificaat. Sinds 2018 is Senso tevens ISO 14001 gecertificeerd.

Wat we daarvoor hebben gedaan is het in kaart brengen van alle processen en milieueffecten. Dit vinden we belangrijk omdat we op die manier eventuele milieurisico's minimaliseren. Zo hebben we optimaal grip op emissies en afvalstromen.

eco certificering een sensovloer is als enige in nederland e

Eco-certificering

Een Sensovloer is als enige in Nederland Eco gecertificeerd. Omdat een Sensovloer van natuurlijke grondstoffen gemaakt wordt en geen aardolie en zware metalen meer bevatten. En daar zijn we natuurlijk trots op!

vrij van schadelijke stoffen een sensovloer is vrij van scha

Vrij van schadelijke stoffen

Een Sensovloer is vrij van schadelijke ontluchting. Getest door het Duitse Umwelt Bundesamt. In Duitsland gelden de strengste op dit gebied, waardoor we onze vloeren vaak daar laten testen. Bij een Sensovloer dus geen vluchtige organische stoffen. 

slijtvastheid en gebruik met tno testen we zaken als slijtva

Slijtvastheid en gebruik

Met TNO testen we zaken als slijtvastheid, UV-bestendigheid en elasticiteit. Zodat we zeker weten wat we je bieden.

brandveiligheid onze sensovloeren testen wij ook op brandvei

Brandveiligheid

Onze Sensovloeren testen wij ook op brandveiligheid. Dat doen we samen met TuV. Om ervoor te zorgen dat we zeker weten dat onze producten ook in die situatie aan de juiste eisen voldoen.  

geluiddemping een sensovloer is prachtig dempend ook in appa

Geluiddemping

Een Sensovloer is prachtig dempend. Ook in appartementen. Dat onderzoek doen we samen met Peutz, een van de meest vooraanstaande laboratoria voor akoestiek in Nederland. Door de speciale Elaflex laag is in de meeste gevallen zelfs geen extra dempingslaag nodig. Effectief en het scheelt u direct in de kosten.

Ontdek alle gietvloeren >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)