• Onderhoud gietvloer woonhuis

    Hoe onderhoud je een gietvloer?

    <h1>Onderhoud gietvloer woonhuis</h1>

SENSO gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk doordat het oppervlak volledig naadloos is. Je bent daarom nooit veel tijd kwijt aan het reinigen van het oppervlak. Met een stofzuiger en een dweil heb je de juiste tools in huis om de vloer weer te laten stralen. En dit hoeft niet eens vaak. Met een SENSO gietvloer houd je tijd over.

eenmaal per week een senso gietvloer blijft lang mooi wannee

Eenmaal per week

Een SENSO gietvloer blijft lang mooi wanneer de vloer wekelijks gereinigd wordt. Losliggend vuil en stof veeg je aan de kant of zuig je op. Gebruik hiervoor een zachte bezem of stofzuiger met parketborstel. Voor het verwijderen van vlekken is koud water en een mop voldoende. Het vuil verdwijnt direct en de vloer straalt weer als nooit tevoren.

reiniging met water een senso gietvloer in huis is schoon in

Reiniging met water

Een SENSO gietvloer in huis is schoon in een handomdraai. Met slechts koud water. Zo eenvoudig is onze gietvloer te reinigen. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn overbodig. SENSO raadt middelen zoals chloor en ammoniak zelfs af. Deze tasten de vloer aan waardoor de levensduur wordt verkort.

Jarenlang plezier van je gietvloer

Verleng de levensduur van een SENSO gietvloer eenvoudig en plaats viltjes onder zware meubelstukken. Reinig de vloer wekelijks, verwijder vlekken binnen dertig minuten en plaats een deurmat bij de ingang. Kleine dingen die je kunt doen om de vloer mooi te houden. Voor jarenlang plezier.

waterdicht oppervlak een gietvloer van senso is vloeistofdic

Waterdicht oppervlak

Een gietvloer van SENSO is vloeistofdicht. Knoei je met drinken, dan trekt het niet in de vloer. Dat geldt voor water, thee, koffie, wijn en vruchtensap. Geen enkele vloeistof dringt door in een SENSO gietvloer. Dit maakt het onderhoud vele malen makkelijker.

tijdbesparend dagelijkse schoonmaakbeurten behoren tot het v

Tijdbesparend

Dagelijkse schoonmaakbeurten behoren tot het verleden. Een gietvloer zorgt voor eenvoud in uitstraling en eenvoud in reiniging. Je houdt meer tijd over om te genieten van je gietvloer.

Meer over gietvloeren >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)