DTZ Zadelhoff

Een modern makelaarskantoor aan de Amsterdamse Zuidas

op een van de meest gewilde kantoorlocaties van nederland de

Op één van de meest gewilde kantoorlocaties van Nederland, de Amsterdamse Zuidas, nam vastgoedbedrijf DTZ Zadelhoff onlangs haar intrek in een modern ingericht kantoor.

het inrichtingsconcept voor het nieuwe hoofdkantoor van dtz

Het inrichtingsconcept voor het nieuwe hoofdkantoor van DTZ voorzag in functionele open werkplekken, vergaderlocaties, informele overlegplekken en stilteruimtes. Door een slimme combinatie van zachte vloerbedekking en Sensovloeren ontstond een kantoorruimte met goede akoestische eigenschappen en eenvoudig onderhoud.

computervloer specifiek voor computervloeren ontwikkelden we

 

Computervloer

Specifiek voor computervloeren ontwikkelden we een systeem waarbij we de onderlaag in carbonfiber uitvoeren. Daarmee wordt een stabiele basis gecreëerd waarmee de Sensovloer volledig naadloos kan worden uitgevoerd. Naar wens kunnen vloerluiken worden uitgespaard waarmee ook de flexibiliteit wordt behouden.

meerdere kleuren de sensovloer werd uitgevoerd in twee kleur

 

 

Meerdere kleuren

De Sensovloer werd uitgevoerd in twee kleurcombinaties, waaronder puur wit. Om kleuren beter in elkaar te laten overgaan ontwikkelden we enige tijd geleden al een manier om dit naadloos uit te voeren. De kleurovergang is daardoor volledig naadloos en vloeiend.

toughwear voor kantoren specifiek voor de intensieve belasti

 

 

ToughWear voor kantoren

Specifiek voor de intensieve belasting in kantoren ontwikkelden we het Senso ToughWear systeem. Het bevat een dubbele toplaag en kent daarmee een langere levensduur. De combinatie van flexibiliteit en hardheid maken dit tot een eenvoudig te onderhouden vloerafwerking met een lange levensduur.

geschikt voor alle ruimtes de sensovloe is toepasbaar in all

 

 

Geschikt voor alle ruimtes

De Sensovloe is toepasbaar in alle ruimtes van het kantoor. Van entree, werkgebied, vergaderruimtes en zelfs de kantine. Koffie, thee of zelfs wijn zijn eenvoudig te verwijderen en laat geen vlekken achter. Doordat de Sensovloer volledig naadloos gelegd kan worden is de vloer gemakkelijk te stofzuigen en te dweilen. 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)