senso geschiedenis wat ons drijft is anderen helpen waanzinn

 

      SENSO geschiedenis

 

"Wat ons drijft is anderen helpen waanzinnige interieurs te creëren"
 

                 ~ David Bols (Founder) ~

 "Ik prijs mij gelukkig dat ik iedere dag mag werken aan iets dat ik enorm gaaf vindt."

Ik geloof dat ieder mens zoiets heeft. Iets waarvoor je 's nachts wakker gemaakt kunt worden. Iets dat zo uitdagend en leuk is om te doen dat het je energie geeft. Iets opbouwen kost enorm veel tijd en nog meer energie, daarom is het zo belangrijk iets te doen waar je plezier in hebt.

think united think united gaat over meer dan alleen de produ

          Think United

Think United gaat over meer dan alleen de producten die we maken. Het gaat ook over onze overtuiging dat een bedrijf wordt gevormd door de mensen die er werken. Wanneer je samen zowel succes als tegenslag kunt delen, dan ontstaat er een energie die alles met elkaar verbindt. En die verbindende factor, die mogelijkheid om naast ruimtes ook mensen te verbinden, dat is wat ons drijft.

werk hard en blijf scherp sinds onze oprichting in 2004 zijn

Werk hard en blijf scherp

Sinds onze oprichting in 2004 zijn we uitgeroepen tot één van de vijf snelstgroeiende bedrijven van Nederland, een van de meest talentvolle en één van de meest succesvolle. En dat is een prachtige waardering voor ons hele team. Want succes bouw je met elkaar. Daarom werken we in een extreem platte organisatie en zijn onze teams zelfsturend. Ik geloof dat wanneer je elkaar vertrouwt en respect hebt voor elkaar je het beste in elkaar naar boven haalt. Vanuit respect en vertrouwen kun je elkaar aanspreken op elkaars verantwoordelijkheden en elkaar scherp houden.

We hebben een mooie mix van enorm talentvolle jonge mensen gecombineerd met een flinke dosis levenservaring van onze vedettes. Die mix zorgt voor een positieve spanning en ambitie die ons bedrijf ook de komende tijd verder helpt.

 

op een zolderkamer drie hoog achter hoe we ooit begonnen zij

Op een zolderkamer drie hoog achter

Hoe we ooit begonnen zijn

Deze dag herinner ik me als de dag van gisteren. Ik woonde boven een café en met elfduizend euro op mijn spaarrekening begon ik voor mezelf. Mijn opberghok was omgebouwd tot sampleruimte en 's avonds goot ik in kleuren die ik zelf mooi vond stalen die ik de volgende dag aan architecten en geinteresseerden liet zien. Er is voor mij niets mooiers dan de bevestiging dat andere mensen mooi vinden wat je zelf hebt gemaakt. 


Op dit moment telt onze organisatie bijna 100 medewerkers en zijn we actief met eigen vestigingen in vijf landen. Je vindt ons in Amsterdam, Rotterdam, Rhenen, London, Düsseldorf, Frankfurt, München, Chur (CH) en Antwerpen. Daarnaast voeren we wereldwijd projecten uit. Onze teams werken regelmatig verspreid over alle uithoeken van de wereld. Of het nu een villa in Bangkok is, een hotelproject in Seoul of een Winkel in New York. We vinden het gaaf om te reizen, andere culturen te ontdekken en onze producten daar achter te laten.

Hoe we de toekomst zien

We willen blijven ontwikkelen. Onze gietvloerproducten, onze visie. We zetten steeds meer in op innovatie, milieu en veiligheid. Uiteindelijke vindt je Senso wereldwijd. Van Sydney tot Berlijn en van Tokio tot Moskou. Overal willen we mensen inspireren en helpen waanzinnige interieurs te creëren. Waar ze wonen, werken of dromen. Voor mooie gesprekken en gezamenlijke herinneringen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)