"Simple can be harder than complex.

You have to work hard to get your thinking clean and make it simple."

- Steve Jobs -

verder gaan dan wat bekend is voortborduren op bestaande tec

 

 

Verder gaan dan wat bekend is

Voortborduren op bestaande technieken is de weg van de minste weerstand. Maar we willen juist iets goeds, iets beters bieden. Simpelweg omdat we nieuwsgierig zijn of het beter kan en trots als het lukt. Onze Sensovloeren- en wandafwerking zijn ontwikkeld op natuurlijke basis. Dat is beter voor het mileu en beter voor jezelf. Want de producten zijn gebaseerd op plantaardige bindmiddele en vrij van toxische stoffen. De producten zijn sinds 2009 gecertificeerd door AgBB, dragen het Ecospecifier en Cradle2Cradle certificaat en we werken aan het behalen van de ISO14001 mileucertificering in 2018.

Wat we daarvoor hebben gedaan is het in kaart brengen van alle processen en milieueffecten. Dit vinden we belangrijk omdat we op die manier eventuele milieurisico's minimaliseren. Zo hebben we optimaal grip op emissies en afvalstromen.

 
we vinden veiligheid belangrijk ook veiligheid vinden wij be

 

We vinden veiligheid belangrijk

Ook veiligheid vinden wij belangrijk. Niet alleen is een Sensovloer daarom schoon en sterk, ze voldoet ook aan hoge brandveiligheidsnormen, Zoals bevestigd door TuV. Een Sensovloer is niet brandgevoelig en er komen geen giftige gassen vrij. Veilig voor de allerkleinsten en uzelf, met een gerust hart.

Een goed binnenklimaat

Gek genoeg wordt veel gesproken over luchtkwaliteit buiten. Dat terwijl de luchtkwaliteit binnen tot wel vijf maal slechter is. Dat komt door de overmatige isolatie, het slechte luchten en de producten die we ons huis in halen. Uitstoot van slechte vluchtige organische stoffen, geproduceerd door bouwproducten zijn daaraan voor een groot deel debet. Onze Sensovloer- en wandafwerking zijn geheel vrij van deze schadelijke stoffen en bewezen gezondheidsbevorderend. Getest door de Duitse overheidsinstantie AgBB en daarvoor certificeerd.

Een goed binnenklimaat

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)