• Gietvloer betonlook

    Naadloze gietvloeren met betonlook

Geef met een gietvloer betonlook kracht en eenheid mee aan je interieur. De gietvloer met betonnen look van SENSO heeft de voordelen van een gietvloer en de uitstraling van beton. Een betonlook vloer: het perfecte fundament voor interieurs met finesse.

betonlook in huis een betonlook gietvloer van senso is opgeb

Betonlook in huis

Een betonlook gietvloer van SENSO is opgebouwd uit twee kleuren, waardoor een levendige vloer ontstaat. De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in je interieur. Een gietvloer betonlook brengt een stoere en warme sfeer in je huiskamer, slaapkamer of keuken. Kom thuis in je droomhuis.

Inspirerende betonlook gietvloeren

SENSO betonlook gietvloeren bieden geweldige en grenzeloze mogelijkheden. Ontdek gerealiseerde SENSO projecten en laat je inspireren voor jouw droominterieur!

Bekijk de projecten >>

Natuurlijk en duurzaam

Wij produceren als enige in Nederland betonlook gietvloeren op basis van plantaardige oliën. Dat maakt dat SENSO vloeren volledig recyclebaar en vrij van schadelijke chemicaliën zijn. Dat is beter voor mens en milieu.

Lees verder over onze natuurlijke gietvloeren >>
SENSO Betonlook vloer 2

Betonlook gietvloer als bedrijfsvloer

Met een gietvloer betonlook creëer je eenheid in elk bedrijfsinterieur. Kies voor de harmonieuze betonlook vloer om verkoop te stimuleren of geef rust aan de vergaderruimte. SENSO denkt graag met je mee om de juiste gietvloer te laten aansluiten op het gebruik, wensen en uitstraling.

Warm, comfortabel en onderhoudsarm

Warm, comfortabel en onderhoudsarm

Een SENSO betonlook gietvloer is licht elastisch en daardoor zeer comfortabel om overheen te lopen. Daarnaast geven de vloeren gemakkelijk omgevingswarmte af, waardoor ze warm aanvoelen. Voor extra comfort kies je voor vloerverwarming. Heerlijk thuiskomen in een behaaglijk huis.

Ontdek meer over het comfort van een gietvloer >>
SENSO Betonlook vloer

Senso: de hoogste kwaliteit

SENSO staat voor kwaliteit en wij willen dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe vloer. Onze gietvloeren door maar liefst zes verschillende partijen getest en gecertificeerd. Dat maakt een SENSO vloer uniek. Daarom brengen wij een kwaliteitskeurmerk aan in de betonlook gietvloer en krijg je een SENSO echtheidscertificaat.

Lees alles over onze kwaliteit >>
betonlook vloer

Kosten van een betonlook vloer

De kosten voor een betonlook vloer lopen erg uiteen en dat is ingewikkeld. Waarom lopen de prijzen zo uiteen? Het aantal vierkante meters, de eigenschappen, de samenstelling van de betonlook gietvloer, toepassingsgebied en nog veel meer elementen zorgen ervoor dat de kosten van een gietvloer betonlook verschillen. Laat de gietvloer betonlook prijs berekenen.

Lees meer over de kosten van gietvloeren >>
industriele look een vloer die zowel chic als industrieel oo

Industriële look

Een vloer die zowel chic als industrieel oogt. Dat is de betonlook gietvloer van SENSO. Een vloer die zich moeiteloos aanpast. Een verrijking voor elke kamer. Een absolute winnaar onder de gietvloeren. Zowel qua eigenschappen als uitstraling. Geschikt voor thuis en op kantoor. Merk het verschil met een beton gietvloer van SENSO.

Betonlook vloer

SHOWROOM

Beleef het zelf en bezoek de SENSO showroom. Laat je informeren en inspireren in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)