• Gietvloer badkamer

    Naadloze eenheid

    <h1>Gietvloer badkamer</h1>
Gietvloer badkamer

Gietvloer voor de badkamer

Een prachtige gietvloer voor de badkamer. Zowel vloer als wand zijn mogelijk. Comfortabel, veilig en volledig naadloos. Senso levert een gietvloer voor de badkamer als perfecte oplossing.

Laat u inspireren >>

Naadloos en schoon

Zonder schimmel en kalk

Met een Senso gietvloer in de badkamer, behoren schimmel en kalkaanslag tot het verleden. In combinatie met Senso's wandafwerking heb je ook geen kitaansluiting.

Lees meer over wanden >>

Voor elke sfeer

Elke badkamer

Een Senso gietvloer is voor elk type badkamer. Wij bieden eenheid van interieur. Met meubels en accessoires bepaal je zelf de uitstraling. Een Senso gietvloer past in uw badkamer. Wij helpen en adviseren jou daarin volledig.

Lees meer over comfort >>
Gietvloer badkamer 4

Breng eenheid in uw interieur

Door gietvloer van de badkamer door te trekken naar andere ruimtes. Geen overgang meer van tegel, naar hout of vloerbedekking. Maar een zachte, comfortabele, naadloze vloer. Heerlijk voor blote voeten. Zo vanuit de badkamer over de gietvloer naar uw slaapkamer.

Bepaal zelf de kleur van de badkamer gietvloer

De badkamervloer geheel in eigen stijl. In de gewenste kleur met de afwerking die jij wilt. Ga voor een witte gietvloer in de badkamer met een strakke uitstraling. Of ga voor een gietvloer in grijze kleur met industriële look. SENSO voorziet elke sanitaire ruimte van een schitterende en stijlvolle gietvloer. Voor inspiratie bezoek je een van onze showrooms. Beleef het zelf.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)